2013. október 21., hétfő

alaprajz

, mint ALAPRAJZ …. ….

A Feng Shuit nemes egyszerűséggel a térrendezés ősi kínai művészetének nevezik. Ez a tér lehet az otthonod, kerted, szűkebb és tágabb környezeted, vagy a második otthonodként is emlegetett munkahelyed. Vitathatatlan, hogy mindegyikben jelentős időt töltesz el, és ahhoz, hogy jól érezd magad, nélkülözhetetlen az enerergia (csí/Qi) optimális áramlása, áramoltatása.
Hogy valóban a számodra (családod számára) megfelelő változtatásokat tudjuk végrehajtani, elengedhetetlen egy méretarányos alaprajz, ami a Feng Shui harmonizációs tanácsadás alfája és omegája. A helyiségek felosztásából, egymáshoz való viszonyukból, a terület fekvéséből egy Feng Shui tanácsadó úgy olvas, mint egy grafológus a kézírásból.
A Feng Shui módszere szerint beszélhetünk, un. Szabályos (négyzet, téglalap) és szabálytalan (T, U, L alakú….) alaprajzokról (ezekről részletesebben később olvashatsz). Szeretném azonban hangsúlyozni, hogy még a szabálytalannak titulált alaprajzok esetében sem kell kétségbe esni!

Amatőr Feng Shui „felhasználók” ugyanis kizárólag a „mágikus” Báguára alapozzák elemzéseiket. Ez azonban édes kevés egy teljeskörű harmonizációhoz. Mire van szükséged, hogy komplett képet lehessen felállítani a jelenlegi élethelyzetedről és azt pozitív irányba tudjuk fordítani? 
Hívj és segítek NEKED!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése